Lamborghini Gallardo LP560-4 Polizia

Dacă nu ai cumva un Veyron sau o rachetă asemănătoare, atunci pe şoselele din Italia trebuie să mergi ca un îngeraş. Poliţia are maşina mai tare ca a ta.

Echipament complet in interiorCea mai tare maşină de poliţie existentă în lume era până acum tot un Gallardo, prima generaţie, care a reuşit să facă în 4 ani aproape 140.000 de km de patrulare. Fratele lui, mai tânăr cu un an, are şi el puţin peste 100.000 de km. Acestor doi bolizi li se adaugă de luna aceasta, un Gallardo LP560, în cadrul departamentului de poliţie rutieră Lazio.

Motorul V10 de 560 CP permite maşinii să atingă o viteză de top de 327 km/h, suficientă pentru a putea prinde 99,99% din participanţii la trafic, în cazul în care le trece prin minte că ar putea scăpa de poliţiştii piloţi. 30 la număr, dintre care 3 reprezentante ale sexului frumos, toţi cu un curs de pilotaj sub îndrumarea directă a constructorului italian.

Precum cele două modele deja existente, noul Lambo este echipat cu o serie de echipamente tehnice moderne, un sistem de iluminare aerodinamic şi semnale vizuale cu LED-uri plus un sistem video care şi cu ajutorul GPS-ului determină cu exactitate viteza maşinii urmărite. Noua achiziţie a poliţiei italiene va fi folosită şi în cazuri medicale, având un comportiment refrigerat pentru transportul de organe.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.