Lamborghini - grija faţă de mediu

Preşedintele Lamborghini, Stephan Winkelmann a declarat intr-un interviu acordat pentru Automotive News, că firma italiană de supercar-uri nu va renunţa la motoarele mari de dragul reducerii poluării.

Lamborghini - grija faţă de mediu Lamborghini - grija faţă de mediu
În timp ce toţi constructorii de automobile vin cu soluţii tehnice de reducere a consumului şi a noxelor poluante emise în atmosferă, cei de la Lamborghini vor produce în continuare maşini cu motoare mari.

Stephan Winkelmann, preşedintele Lamborghini a declarat într-un interviu acordat celor de la Automotive News că nu vor renunţa la propulsoarele mari, argumentul acestuia fiind că firma italiană nu vinde un număr foarte mare de maşini pe an ( aproximativ 2.604 de unităţi) şi că foarte puţini proprietari de Lamborghini fac anual peste 8.000 de km.

Winkelmann a mai declarat cu nu se vor face modificări majore ale liniei de producţie, în consecinţă toate zvonurile legate de un posibil Lamborghini SUV sunt nefondate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.