Lamborghini Murcielago LP640 cu portbagaj exterior

Iată un Lamborghini Murcielago LP640 pregătit nu de câteva ture pe circuit, ci de un drum la munte. Cu un portbagaj exterior aferent.

Lamborghini Murcielago LP640 cu portbagaj exterior Lamborghini Murcielago LP640 cu portbagaj exterior

Si culoarea este ineditaMaşina din imagini aparţine lui Jon Olsson, un skior foarte cunoscut, care după ce a câştigat cam tot ce se putea a ajuns să-şi ducă traiul prin Monaco. Dar din când în când mai merge şi la munte pentru a practica sportul care l-a consacrat. Dar cum este atât de mult îndrăgostit de bolidul său italian, un Lamborghini Murcielago LP640, dar şi de sporturile de iarnă, acesta a hotărât să le unească printr-un accesoriu cât se poate de inedit: un portbagaj exterior.

Acesta e unul dintre motivele pentru care e nevoie de un Lamborghini SUV. Oare când apare? Că un Ferrari SUV deja e foarte aproape de producţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.