Land Rover Landie

Land Rover Landie Land Rover Landie
Criticat pentru că nu a venit cu nimic nou la Frankfurt, producătorul britanic de automobile a dat publicităţii o poză cu viitorul său model ce va ocupa cel mai de jos loc din gama SUV-urilor.

Land Rover ConceptCum actuala generaţie Freelander a crescut foarte mult în dimensiuni, lăsând practic un loc pentru un adevaratul urmaş al vechiului mini SUV Land Rover, producătorul britanic nu pierde timpul şi deja are un înlocuitor. Procedând la fel ca în cazul conceptului Stormei, Land Rover ne-a amăgit cu o prima poză a noului model, iar acum una nouă a cutreieră Internetul fără voia celor de la Land Rover.

Aceasta confirmă zvonurile din ultima vreme, conform cărora noul model va avea doua două uşi şi va fi un coupe destinat folosirii off-road. Versiunea de serie a conceptului ce va debuta în ianuarie la Detroit va apărea pe piaţă în 2010 şi va avea parte de o concurenţă serioasă din partea BMW, Audi şi VW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.