Lansare Gran Turismo 5

Sony Computer Entertainment anunţă astăzi data de lansare a Gran Turismo 5 în Europa: miercuri, 24 noiembrie 2010.

Lansare Gran Turismo 5 Lansare Gran Turismo 5

"Gran Turismo 5 reprezintă un proiect ambiţios, cu provocări şi cu o complexitate de mari dimensiuni", a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc. "În momentul creării jocului original Gran Turismo, în 1997, am vrut să realizăm un precedent nemaiîntâlnit pentru simulatoarele curselor auto. O dată cu avansul tehnologic al PlayStation 3, obiectivul nostru referitor la GT5 a fost să creăm o nouă revoluţie care să satisfacă nu doar marile noastre aşteptări, ci să le împlinească sau poate chiar să le depăşească pe cele ale fanilor. Mulţumirea fanilor loiali ai Gran Turismo stă la baza tuturor eforturilor noastre, de aceea luarea deciziei de a amâna lansarea jocului a fost extraordinar de dificil de realizat. Nu pot decât să îmi cer scuze tuturor pentru timpul prelungit de aşteptare şi sper ca atunci când veţi întâlni bogăţia experienţelor de curse din Gran Turismo 5 nu veţi fi dezamăgiţi."

În Gran Turismo 5, fanii se vor putea bucura de cele mai faimoase circuite, în format de înaltă definiţie, vibrante precum pistele reale şi vor avea şansa de a conduce câteva dintre maşinile de legendă ale curselor motorizate, din trecut şi din prezent. Astăzi, lista completă numără peste 1.000 de maşini în joc, printre care şi Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, Lexus LFA şi McLaren MP4-12C. De asemenea, lista circuitelor include piste celebre, precum Autumn Ring, Deep Forest Raceway şi Grand Valley Speedway, plus circuite reale faimoase, precum Nurburgring şi Mazda Raceway Laguna Seca.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.