Lansare oficială în România pentru BMW Seria 6 Cabriolet

Magazinul BoConcept, din cadrul complexului Feeria Băneasa, a găzduit evenimentul de lansare a noului BMW Seria 6 Cabriolet în România.

Lansare oficială în România pentru BMW Seria 6 Cabriolet Lansare oficială în România pentru BMW Seria 6 Cabriolet

Noul BMW Seria 6 Cabrioet îşi va face debutul pe piaţa din România pe 26 martie în două variante de motorizare: 640i, la preţul de 72 050 Euro fără TVA şi 650i, la preţul de 83 600 Euro fără TVA. Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care două motorizări TwinPower Turbo de ultimă generaţie, cutie de viteze automată cu 8 trepte (disponibilă standard pe ambele versiuni), direcţie integrală (Integral Active Steering), ultima generaţie de Head-Up Display full-color sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Noul model se remarcă printr-un design excepţional şi acesta a fost motivul central al prezentării de presă susţinută de designerul Jochen Paesen, de la BMW Group Design. Deja înainte de lansare BMW Seria 6 Cabriolet a fost desemnat cu premiul "red dot design award", pentru design excepţional.

"Sunt cu adevărat speciale momentele în care pot spune cu aşa de multă convingere: acesta este cel mai bun automobil din segment. Aveţi în faţă unul din cele mai elegante modele BMW din istorie. Deşi este vorba de un cabriolet, noul BMW Seria 6 este un adevărat drivers car, construit pentru plăcerea de a conduce", a declarat Marco Schulz, director general BMW Group România.

Noul model va fi fabricat la Dingolfing, Germania, în aceeaşi locaţie cu gama BMW Seria 5 şi BMW Seria 7, folosind tehnologii inovatoare de planificare a producţiei, dar şi soluţii de eficientizare care reduc consumul de energie. Este exemplu noului sistem de prese cu prelucrare progresivă care poate prelucra până la 160 de componente pe minut şi realizează o economie, pe parcursul unui an, de aproximativ cinci milioane kilowatt-oră comparativ cu procesele convenţionale de matriţare.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet continuă o tradiţie bogată a mărcii şi reinterpretează modern valorile automobilelor BMW decapotabile cu patru locuri. Noul model păstrează trăsăturile clasice de design, aşa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 - capota alungită care inspiră putere şi prestanţă, habitaclu împins mult în spate, ampatamentul mărit pentru mai multă stabilitate pe şosea. În acelaşi timp oferă toate elementele pentru o călătorie luxoasă şi confortabilă, specifică unui Grand Tourer, dar oferă şi sportivitatea remarcabilă BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.