Lansarea noii versiuni a lui Opel Zafira

Opel va lansa pe piaţa românească, în februarie 2008, noua versiune a modelului Zafira, disponibil în trei variante de motorizare, una pe benzină şi două diesel, a anunţat importatorul general al mărcii, General Motors România.

Lansarea noii versiuni a lui Opel Zafira Lansarea noii versiuni a lui Opel Zafira
Faceliftul modelului Zafira va avea o variantă de motorizare pe benzină de 1,7 litri de 115 CP şi două variante de motorizare diesel cu puteri de 100 CP, respectiv 125 CP. Preţurile noilor versiuni ale modelului Zafira nu au fost încă stabilite.

În viitor, Opel Zafira va dispune de nouă variante de motorizare, cu puteri care vor varia între 94 şi 240 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.