Leonardo DiCaprio ajută o şoferiţă să iasă dintr-o maşină aflată în flăcări - FOTO-VIDEO

Leonardo DiCaprio şi prietena lui Nina Agdal au fost implicaţi...

Leonardo DiCaprio ajută o şoferiţă să iasă dintr-o maşină aflată în flăcări - FOTO-VIDEO Leonardo DiCaprio ajută o şoferiţă să iasă dintr-o maşină aflată în flăcări - FOTO-VIDEO

 


Leonardo DiCaprio şi prietena lui Nina Agdal au fost implicaţi, la sfârşitul lunii august, într-un accident de maşină, scrie People.com

FOTO

Actorul, care conducea un Range Rover, a fost implicat într-un accident cu un Mini Cooper. DiCaprio şi Agdal au scăpat nevătămaţi din acest incident, iar şoferul celeilalte maşini a scăpat, de asemenea, fără răni.

De remarcat a fost gestul lui DiCaprio de după accident. El s-a apropiat de Mini Cooper-ul din care ieşea fum, şi a încurajat-o pe femeia care se afla la volan să coboare.

VIDEO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.