Lexus îşi prezintă sistemul AWD într-un stil foarte colorat [VIDEO]

Atunci când îţi denumeşti sistemul de tracţiune integrală All Weather Drive, nu poţi să îl prezinţi decât în acelaşi mod original.

Lexus îşi prezintă sistemul AWD într-un stil foarte colorat [VIDEO] Lexus îşi prezintă sistemul AWD într-un stil foarte colorat [VIDEO]

OK, Lexus, toţi ochii sunt pe tine. Ceea ce faci în lumea marketingului în momentul acesta este aur curat şi te rugăm să nu te opreşti niciodată.

În cazul în care n-ai fost cu ochii pe Lexus, dă-ne voie să-ţi prezentăm, pe scurt, ce s-a întâmplat în ultimul timp cu producătorul nipon, în materie de publicitate: a inventat un hoverboard, adică un skateboard care levitează. A născocit o vopsea electro-luminescentă exterioară care pulsează odată cu inima ta.  A făcut spectacol cu muzică, lasere şi Will.I.Am. Iar acum a venit cu cea mai simplă şi mai spectaculoasă reclamă pentru sistemul de tracţiune integrală AWD, botezat All Wheather Drive.

În trecut, Lexus a făcut şi reclame mai... ăăă, sugestive pentru All Wheather Drive. Doar aşa, ca să ştiţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.