Limita de viteză mărită

Senatorii au aprobat ordonanţa de urgenţă cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în care se stipulează mărirea limitei de viteze în localităţi la 60 de km/h şi eliminarea reexaminării şoferilor în cazul suspendării permisului.

Limita de viteză mărită Limita de viteză mărită
Proiectul de lege urmează să fie dezbătut şi aprobat de Camera Deputaţilor, fiind Camera decizională. Potrivit acestei ordonanţe, viteza maximă admisă pe drumuri expres sau pe cele naţionale europene va fi de 120 km/h, în loc de 100 km/h, cum era prevăzut în ordonanţă şi de 100 km/h pe celelalte categorii de drumuri, pentru autovehiculele din categoria A şi B, faţă de 90 km/h.

De asemenea, senatorii au eliminat din textul ordonanţei prevederea referitoare la obligativitatea ca persoanele ale căror permise au fost suspendate să fie reexaminate pentru verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie, înainte de a le fi restituite permisele de circulaţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.