LIVE PROMOTOR: Dacia Duster facelift arată mai bine ca niciodată

Vedeta standului Dacia de la Salonul Auto Frankfurt 2013 este, fără îndoială, Dacia Duster facelift. SUV-ul piteştean vine cu un interior nou şi cu câteva modificări stilistice minore la exterior, care îl fac să arate mai bine ca niciodată.

LIVE PROMOTOR: Dacia Duster facelift arată mai bine ca niciodată LIVE PROMOTOR: Dacia Duster facelift arată mai bine ca niciodată

Dacia Duster facelift are parte de un interior nou, care e un fel de combinaţie între varianta indiană a Dusterului şi monovolumul Lodgy. Calitatea materialelor a fost îmbunătăţită faţă de versiunea precedentă a SUV-ului piteştean şi se află acum la acelaşi nivel cu interiorul noului Logan, poate chiar mai sus.

Sigur, plasticele au rămas tari, însă din punct de vedere vizual, lucrurile stau mult mai bine acum.

Comenzile pentru acţionarea geamurilor electrice au fost amplasate pe feţele uşilor, atât în faţă, cât şi în spate. Astfel, Dacia încearcă să-i mulţumească pe cei care au fost nemulţumiţi de montarea butoanelor pe consola centrală.

Arată aşa cum ar trebui să arate, însă consolele care găzduiesc butoanele pentru acţionarea geamurilor electrice răpesc din spaţiul disponibil pentru picioare.

Ecranul tactil al sistemului multimedia MediaNav a fost amplasat destul de jos pe consola centrală, iar asta înseamnă că şoferul trebuie să-şi ia ochii de la drum atunci când vrea să verifice sistemul de navigaţie sau să schimbe postul de radio.

În rest, numai de bine. Scaunele sunt confortabile, feţele uşilor au primit o porţiune din material textil cu o textură plăcută la atingere, iar portbagajul e în continuare destul de încăpător pentru bagajele unei familii plecate în vacanţă.

În plus, Duster poate fi dotat acum cu senzori de parcare din fabrică, limitator de viteză şi cruise control cu comenzi pe volan.

La exterior, Duster facelift nu se diferenţiază foarte mult de versiunea actuală. Trebuie să fii destul de atent ca să îţi dai seama că ai de-a face cu o maşină (aproape) nouă, însă modificările aduse de designeri sunt de bun gust şi vin cu o doză bunicică de prospeţime.

VEZI DETALIILE OFICIALE DESPRE NOUA DACIA DUSTER FACELIFT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.