Lotus Cars a cumpărat marca britanică Caterham

Echipa de Formula 1 Lotus a achiziţionat marca britanică de automobile sport Caterham. Pentru a celebra evenimentul, Caterham a lansat o ediţie specială a modelului Seven.

Team Lotus Enterprise a anunţat că a achiziţionat producătorul britanic de automobile sport Caterham. Cei trei oameni din spatele Team Lotus, Tony Fernandes, Kamarudin Meranun şi SM Nasarudin sunt cei care controlează destinele echipei Lotus din Formula 1.

Pentru Caterham, un mic producător britanic de automobile sport uşoare, această achiziţie este un balon de oxigen. Caterham este celebră pentru modelul Seven.

Caterham Seven Team Lotus Special Edition şi monopostul Team Lotus

Team Lotus Enterprises promite că va continua dezvoltarea legendarului model Seven dar, în acelaşi timp, va extinde gama de modele Caterham.

Modelul Seven a fost dezvoltat iniţial de Colin Chapman în 1957. A purtat sigla Lotus iniţial dar din 1973, Caterham deţine drepturile de fabricaţie pentru acest model legendar.

Caterham Seven Team Lotus Special Edition

Pentru a celebra noul proprietar al mărcii, Caterham va lansa o ediţie limitată Seven Team Lotus. Doar 25 de kituri pentru upgrade vor fi disponibile şi se pot monta pe orice variantă a modelului Seven inclusiv varianta de top Superlight R500 de 265 CP. Pentru 3000 lire sterline peste preţul modelui standard clientul va primi un Caterham Seven vopsit în culorile verde şi galben exact ca cele ale monopostului Team Lotus din Formula 1. În cockpit, ediţia specială Caterham Seven va avea o plăcuţă cu semnăturile piloţilor de Formula 1: Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen. În plus, viitorul proprietar va primii şi o carte cu istoria modelului Seven semnată de designerul şef de la Team Lotus, Mike Gascoyne.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.