Lotus Exige S Club Racer

Lotus a lansat ediţia limitată Exige S "Club Racer", un tribut adus anilor '60, eră competiţională sinonimă cu numele Lotus.

Lotus Exige S Club Racer Lotus Exige S Club Racer
Ediţia limitată "Club Racer" aduce un omagiu erei de glorie Lotus a anilor '60, aspect care este întărit de schema coloristică a caroseriei, albastru cu negru, reminiscenţă a acelei perioade. Această ediţie a lui Lotus Exige S oferă clienţilor o serie de dotări unice, precum vopseaua specială, evacuarea sport sau chiar aer condiţionat. Maşina va fi fabricată în 25 de exemplare, putând fi achiziţionată la un preţ de 57.255 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.