Mai multe maşini personalizate vor fi construite de Rolls Royce

Cererea foarte mare pentru elemente personalizate a făcut ca oficiali de la Rolls Royce să decidă dublarea numărului de angajaţi ai departamentului de comenzi.

Mai multe maşini personalizate vor fi construite de Rolls Royce Mai multe maşini personalizate vor fi construite de Rolls Royce

Echipa departamentului de comenzi speciale, cea care se ocupă de personalizarea modelelor Rolls Royce, va fi dublată până la sfârşitului anului 2011 datorită cereri foarte mari de elemente stilizate. Astfel, la sfârşitului anului 2011 echipa va cuprinde 50 de oameni, de la designer-eri până la ingineri şi şefi de de proiecte.

Decizia de dublare a personalului vine ca urmare a cererii foarte mari de elemente personalizate din acest, care transformă Rolls Royce într-un model unicat, construit manual. Pesonalizarea nu are limite, oferind satisfacerea cerinţelor celor mai extravagante şi exigente pretenţii din partea clienţilor.

"Abilitatea de a crea elemente personalizate este "sufletul" Rolls Royce, fiind încurajator să vedem cum comenzile de personalizare au crescut foarte mult", a declarat Jolyon Nash, membru al Bordului Director, Vânzări şi Marketing.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.