"Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW

Pentru a veni în ajutorul celor care şi-au achiziţionat maşini BMW sau MINI din afara ţării, BMW Group România a demarat o campanie prin care le oferă acestora manualul oficial al utilizatorului în limba română.

"Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW "Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW

Toţi posesorii de automobile BMW sau MINI vor primi gratuit manualul utilizatorului corespunzător modelului pe care îl deţin după ce se vor înscrie pe secţiunea dedicată pe site-ul www.bmw.ro. Manualele sunt disponibile pentru toate modelele BMW şi MINI produse începând cu anul 2006 şi pentru modelele BMW X5 produse începând cu 1999, precum şi pentru BMW Seria 7, modelul produs din 2001.

Pentru a putea intra în posesia manualului, utilizatorii trebuie să completeze un formular de pe site-ul BMW (http://www.bmw.ro/ro/ro/owners/bmw_owners_manual/registration.html) indicând numele şi adresa, seria şasiului autovehiculului BMW, precum şi informaţii de contact. Manualul va fi expediat gratuit CD-ul prin curier, la adresa menţionată în formularul de înscriere.

"Vrem să fim alături de toţi posesorii modelelor mărcii noastre. Considerăm că manualul de utilizare în format digital poate fi un instrument extrem de util. Este estenţial pentru toţi cei care vor să descopere toate beneficiile pe care le poate oferi un model BMW sau MINI," a explicat Ingo Reitz, After Sales Manager, BMW Group România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.