Marea surpriză oferită de Maserati la Paris

Cu un astfel de mesaj îi întâmpină Maserati pe fanii săi pe siteul propriu. Dar care să fie marea supriză?

Marea surpriză oferită de Maserati la Paris Marea surpriză oferită de Maserati la Paris

Pe siteul Maserati vizitatorii sunt invitaţi la un sondaj de opinie, prin care îşi pot exprima părerile cu privire la viitoarea supriză pe care producătorul italian o va face la Salonul Auto de la Paris. În timp ce mulţi consideră că supriza va fi prezentarea lui Maserati Granturismo Spyder, aparenţele ar putea arăta altceva.

Siteul îşi întâmpină vizitatorii cu mesajul "Vă vom surprinde. Ceva nou şi provocator va avea loc pe 2 octombrie o dată cu lansarea noului Maserati Quatroporte." Pentru unii fani un Maserati GranTurismo coupe-cabrio s-ar putea să nu fie tocmai ceva "nou şi provocator", după cum anunţă Maserati a fi marea lor supriză. Încă nu ştim cum vor reuşi cei de la Maserati să fie "atât de surprinzători" însă doar câteva zile ne mai despart de marea lor dezvăluire. În orice caz o navă spaţială probabil că încă nu era trecută în bugetul lor de anul acesta.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.