Marele Rechin Alb şi Caii Putere - Vă plac „filmele” de acţiune? - GALERIE FOTO

Maşina a beneficiat de...

Marele Rechin Alb şi Caii Putere - Vă plac „filmele” de acţiune? -  GALERIE FOTO Marele Rechin Alb şi Caii Putere - Vă plac „filmele” de acţiune? - GALERIE FOTO

În mod normal, BMW a rezervat insigna GTS pentru M4, dar un proprietar de M3 a avut ceva de obiectat. Proiectele de acest gen au majoritatea modificărilor făcute la nivel de design exterior şi interior.

Maşina a beneficiat de un set de roţi uşoare HRE R101 cu dimensiuni de 20x10 în faţă, şi 20x12 în spate finisate în alb lucios. Punerea roţilor albe pe o maşină albă nu se face foarte des, dar în acest caz funcţionează surprinzător de bine, cel puţin pentru noi.

Modificările vizuale suplimentare includ etrierele de frână vopsite, difuzorul din spate din fibră de carbon, spoiler şi o serie de accesorii de interior BMW Performance, inclusiv un volan nou, covoraşe şi cotiere.

Există, de asemenea, şi unele îmbunătăţiri minore ale performanţelor, şi anume o nouă evacuare şi filtre de aer sport BMC.

GALERIE FOTO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.