Maşină amfibie cu 8 roţi. De pe vremea când Rusia construia monştri - FOTO

Pe lângă clipurile cu bătăi din trafic, Rusia nu este străină nici de ...

Maşină amfibie cu 8 roţi. De pe vremea când Rusia construia monştri - FOTO Maşină amfibie cu 8 roţi. De pe vremea când Rusia construia monştri - FOTO

Pe lângă clipurile cu bătăi din trafic, Rusia nu este străină nici de vehicule ciudate. Cel mai nou a fost descoperit de un utilizator al reţelei sociale ruseşti VK. Este vorba de monstruozitate cu opt roţi considerată un vehicul amfibiu, care poate circula pe toate tipurile de teren. Acesta ar fi fost construit de Biroul de proiectare de instalaţii hidraulice din Chelyabinsk în anii 1950 .

Deşi vehiculul arată ca un monstru foarte greu, se pare că acesta cântăreşte doar 600 kg şi nu este mai mare decât un sedan. Are o lungime de 4530 mm, o lăţime de 1900 mm şi o înălţime de 1490 mm. Cheia pentru greutatea sa surprinzător de mică sunt panourile de aluminiu.

În afara faptului că maşina împrumută părţi din modelul GAZ-M20 Pobeda şi că are tracţiune integrală, nu se ştie prea multe despre acest vehicul. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.