Maşină de 2,31 milioane de dolari

Automobilul Ferrari Berlinetta Lusso din 1963, ce a aparţinut lui Steve McQueen, a fost vândut în cadrul unei licitaţii cu preţul de 2,31 milioane de dolari, depăşind preţul de vânzare estimat cu peste un milion de dolari.

Maşină de 2,31 milioane de dolari Maşină de 2,31 milioane de dolari
Maşina a fost cumpărată de către o persoană care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea. Vânzătorul, Mike Regalia, a achiziţionat maşina cu zece ani în urmă, “la un preţ mai mare decât al unui Lexus”. Steve McQueen, actor, pasionat al curselor de viteză şi colecţionar de maşini, primise acest Ferrari cadou de la prima sa soţie, Neile Adams. Maşina a avut în lista de opţionale vopsea maro metalică şi tapiţerie din piele bej, aleasă personal de către Steve McQueen.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.