Maşină de poliţie Dacia Duster

Poliţia din judeţul Argeş patrulează acum cu SUV-ul autohton, Dacia Duster, dotat cu toate sistemele specifice maşinilor de poliţie.

Maşină de poliţie Dacia Duster Maşină de poliţie Dacia Duster

Primul Duster de poliţie a fost zărit în judeţul Arges şi am putea spune că arată destul de bine chiar dacă nu are jante de aliaj. În schimb, girofarul, camera video şi radarul de ultimă generaţie nu lispsesc din dotarea acestuia, specifice maşinilor de poliţie.

Din imaginile la interior putem afirma că Duster-ul de poliţie nu dispune de echiparea de vârf, dar toutuşi, are tracţiune integrală şi aer condiţionat manual. Pentru mai multe imagini, vedeţi aici: www.gadgetescu.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.