Maşina săptămânii pe Autopro.ro: Mercedes ML63 AMG

Pentru că este iarnă, Autopro.ro vă propune un SUV, dar nu orice fel de SUV, ci unul cu 510 CP, la fel de luxos ca o limuzină, ce răspunde la numele Mercedes ML63 AMG şi care costă aproape 140.000 de euro.

Maşina săptămânii pe Autopro.ro: Mercedes ML63 AMG Maşina săptămânii pe Autopro.ro: Mercedes ML63 AMG

Mercedes ML63 AMG este unul dintre cele mai puternice modele din clasa SUV şi printre cele mai impozante automobile pe şosea. Noi vă propunem unul nou-nouţ, disponibil pe Autopro.ro, cu zero kilometri şi numeroase dotări, printre care DVD, distronic, camera pentru mersul cu spatele, clima cu 4 zone independent ABD, ABS, AC, ASR (TSC), carkit etc. Preţul acestui model este de 138.040 euro, cu tot cu TVA.

VEZI AICI ANUNTUL MERCEDES ML63 AMG

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.