Maşina Zest lansată în România

Începând cu luna aprilie, Societatea CBTT (Compania Balcanică de Trenuri Turistice) se va ocupa de comercializarea mărcii Zest pe piaţa din România.

Maşina Zest lansată în România Maşina Zest lansată în România
Prin designul "open space", maşina Zest este concepută pentru plimbările în aer liber, fiind ideală pentru sezonul primăvară-vară. Mic şi uşor de condus, acest vehicul simpatic se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 16 şi 96 de ani (putând fi condus cu permis de categoria B1).

Modelul Zest este echipat cu un motor bi-cilindru de 505 cmc pe benzină, ce dezvoltă o putere de 21 CP la 5.200 rot/min. Maşina are un consum mediu de 4,7 litri la 100 km şi atinge o viteză maximă de 110 km/h.

Preţul de achiziţie al unui Zest, model de bază, este de 11.850 euro cu TVA, iar termenul de livrare este între două şi patru săptămâni. În prezent pot fi achiziţionate două modele: cabriolet şi pick-up, urmând ca la anul să apară Zest-ul electric şi cel cu patru locuri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.