Maşini marca Fiat sunt rechemate în service

Maşini marca Fiat sunt rechemate în service

Autor: Anca Olteanu acum 3 ani Știri

Auto Italia Impex, importatorul mărcilor Fiat, Alfa Romeo şi Lancia, cheamă în service peste 150 de autovehicule marca Fiat, pentru actualizarea software-ului şi pentru soluţionarea unor problemele identificate în procesul de asamblare al volanului, potrivit unei notificări trimise către ANPC.

Auto Italia Impex cheamă în service 104 autovehicule marca Fiat, modelul Freemont, din cauza unei posibile neconformităţi în procesul de asamblare al volanului. „Cablajul volanului ar putea fi prins între capacul spate al volanului şi muchia suportului claxonului şi, prin urmare, este necesar să se verifice integritatea acestuia şi să se repare sau să se înlocuiască, dacă este necesar”, se arată în notificarea trimisă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Intervenţia de verificare şi eventual remediere sau înlocuire a cablajului volanului durează aproximativ 45 de minute.

De asemenea, importatorul cheamă în service 47 de autovehicule, marca Fiat, modelul 500/Tipo HB şi un autovehicul marca Abarth, modelul 500, pentru a le actualiza software-ul. „A fost concepută o actualizare software pentru a extinde unele îmbunătăţiri introduse deja în producţie. Aceste îmbunătăţiri privesc toate funcţiile unităţii radio”, se arată în notificarea trimisă către ANPC.

Auto Italia Impex cheamă un autovehicul marca Jeep, modelul Renegade, pentru că există posibilitatea ca unitatea radio să nu deţină un nivel actualizat al software-ului, nivel care îmbunătăţeşte funcţiile radio şi sistemul de navigaţie. Intervenţia de actualizare a software-ului unităţii radio durează o jumătate de oră.

 Comentarii
Inchide