Mazda 3 MPS Extreme

Când modelul de serie este o bestie abia ţinută în frâu, cum sună atunci un exemplar modificat la 281 CP? Toţi pe puntea faţă?

Mazda 3 MPS Extreme Mazda 3 MPS Extreme
Compacta sportivă Mazda era şi până acum renumită pentru imensa putere ce se apropia de limita unei tracţiuni, ce deseori punea la grea încercare trenul de rulare uşor subdimensionat. Iată însă că inginerii Mazda din Australia s-au gândit că modelul nu este dus complet la limită. De altfel australienii sunt cunoscuţi pentru astfel de modificări, ei mai având asemenea experienţe cu o versiune de RX-8 supraalimentată dar şi cu una pregătită de raliu realizată pe baza Mazdei 2.

De data aceasta rezultatul este o maşină cu un motor de 2,3 litri ce dezvoltă ajutat de o turbină 281 de CP la 5300 rpm şi 425 Nm la 4400 rpm. Modificările au continuat la sistemul de evacuare, la suspensia coborâtă cu 25 de mm iar roţile au fost înlocuite cu unele BBS de 19 inch încălţate cu pneuri Dunlop Sports de 225-35ZR. În privinţa temei principale, s-a optat pentru un roşu sugestiv, care se regăseşte şi la interior pe numeroasele detalii ce îţi atrag privirea.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.