Mazda 6 MPS

Chiar dacă am văzut noua generaţie la Salonul Auto de la Frankfurt, Mazda va prezenta la Tokyo o versiune ce va putea fi foarte bine un MPS.

Mazda 6 MPS Mazda 6 MPS
Cunoscută în Japonia sub numele de Atenza, Mazda 6 va fi prezentată pe tărâmul autohton şi într-o variantă sport. Producătorul japonez a preferat să nu dea publicităţii prea multe detalii, lăsând câteva suspiciuni să fie ridicate. Momentan nu se ştie dacă modelul din imaginile prezentate este doar dotat cu un simplu kit estetic sau este varianta sportivă completă, de la motor până la trenul de rulare. Un detaliu interesant este ca ceea ce parea varianta sportivă este disponibilă şi pe caroseria break.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.