Mazda nu este direct afectată de cutremurul din estul Japoniei

Producţia va fi oprită pentru câteva zile iar compania va dona 30 de milioane de yeni pentru a sprijini zonele care au suferit daune.

Mazda nu este direct afectată de cutremurul din estul Japoniei Mazda nu este direct afectată de cutremurul din estul Japoniei

Mazda Motor Corporation îşi exprimă compasiunea şi preocuparea pentru persoanele afectate de cutremurul din estul Japoniei. Ca o primă acţiune, Mazda va dona 30 de milioane de yeni pentru a susţine eforturile de refacere a zonelor vizate. Pe lângă această donaţie, compania va pune la dispoziţie voluntari şi/sau materiale, dacă acestea vor fi solicitate.

Prioritatea numărul unu pentru Mazda este siguranţa angajaţilor, a familiilor acestora şi a furnizorilor care îşi desfăşoară activitatea în regiunea afectată. Astfel, Mazda a decis suspendarea temporară a producţiei pentru următoarele zile, până pe 20 martie. Compania va anunţa orice modificări ale producţiei imediat ce noi decizii vor fi luate în acest sens.

Distribuţia şi furnizarea autovehiculelor şi a pieselor de rezervă în Europa Centrală şi de Sud-Est nu va fi întreruptă. Calitatea recunoscută a produselor şi serviciilor Mazda este în continuare asigurată. Fabrica Mazda din Hiroshima se află la o distanţă sigură, mai mare de 1.000 de km, de regiunea afectată.

"Gândurile noastre se îndreaptă spre toţi cei aflaţi în zonele afectate şi sperăm ca ajutorul către aceştia să vină rapid", a declarat Jeff Guyton, preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.