Mazda prezintă cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA

Mazda este prezentă la Frankfurt cu gama completă de modele europene...

Mazda prezintă cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA Mazda prezintă cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA

Mazda este prezentă la Frankfurt cu gama completă de modele europene, la cea de-a 67-a ediţie a Showlui Internaţional de Automobile (IAA), care a început în această dimineaţă cu prima dintre cele două zile de presă.

Cele mai importante modele ale standului constructorului japonez la spaţiul de târguri de la Messe Frankfurt (sala 9, stand B16) includ noua Mazda CX-5, disponibilă cu cea mai recentă versiune a motorului SKYACTIV-G 2.5. Compania oferă acum puternicul motor pe benzină cu compresie ridicată cu un nou sistem de dezactivare a cilindrilor. Funcţionează prin controlul mişcării supapelor pentru a opri în mod discret doi din cei patru cilindri ai motorului în condiţii de încărcare uşoară (ex. viteză constantă de croazieră), reducând pierderile şi îmbunătăţind semnificativ consumul de combustibil.

Pe lângă modelul CX-5 vor mai fi prezente populara Mazda CX-3, un SUV subcompact, Mazda2, model de clasă mică, compacta Mazda3, modelul de referinţă Mazda6 şi, bineînţeles, Mazda MX-5 “ND”, disponibil în variantă soft-top roadster sau fastback decapotabil RF.

Toate sunt “îmbrăcate” conform liniei de design premiate KODO, dezvoltată de Mazda, care transmite putere, stabilitate şi momente plăcute în spatele volanului. Şi toate sunt construite în jurul tehnologiei SKYACTIV, a gamei de trenuri de rulare a companiei, a platformelor şi a altor inovaţii care adoptă o abordare neconvenţională decisivă pentru sporirea performanţei, eficienţei şi siguranţei.

Ceea ce face ca Mazda să fie unică este dorinţa de a oferi Jinba Ittai, senzaţia că maşina şi şoferul sunt un tot unitar, în fiecare model. Începând cu prima generaţie MX-5, lansată în 1989, Jinba Ittai a înregistrat numeroase progrese la Mazda. Exemplele includ filosofia centrată pe om a constructorului de maşini, ceea ce înseamnă că fiecare aspect al fiecărui vehicul este dezvoltat pentru a oferi cea mai bună experienţă posibilă şoferului şi pasagerilor. Căutarea neîncetată de îmbunătăţire a Mazda a adus o serie de sisteme inteligente de dinamică generaţiei actuale de vehicule, precum G-Vectoring Control, care îmbunătăţeşte aderenţa, manevrabilitatea şi siguranţa, sistemul inteligent de tracţiune integrală i-ACTIV AWD şi gama i-ACTIVSENSE de tehnologii avansate de siguranţă activă.

IAA este deschis publicului în perioada 16-24 septembrie după zilele de tranzacţionare din 14 şi 15 septembrie.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.