Mazda va dezvolta noi motoare cu şase cilindri, atât pe benzină cât şi diesel

Mazda a anunţat că va dezvolta noi motoare cu şase cilindri, atât pe benzină cât şi pe motorină.

Mazda va dezvolta noi motoare cu şase cilindri, atât pe benzină cât şi diesel Mazda va dezvolta noi motoare cu şase cilindri, atât pe benzină cât şi diesel

Mazda a anunţat că va dezvolta noi motoare cu şase cilindri, atât pe benzină cât şi pe motorină.

Ştirile vin dintr-o prezentare oferită investitorilor care a fost încărcată pe site-ul Mazda. Prezentare dezvăluie că noile motoare vor fi montate longitudinal, acestea fiind combinate cu tracţiune integrală, ele putând pot fi asociate şi cu tehnologia hibridă sau plug-in-hibrid.

Ce înseamnă asta pentru Mazda? Probabil că va fabrica maşini mai mari, cum ar fi SUV sau crossover. Este foarte posibil ca viitorul sedan Mazda 6 să beneficieze de noile propulsoare, deşi rămâne să fie văzut dacă compania le va oferi şi în Europa, dau dacă sunt rezervate doar pieţei din SUA.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu noile SUV-uri. Mazda a anunţat deja că nu va vinde SUV-ul CX-9 în Europa. 

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.