Mazda - vânzări record în luna martie!

Mazda a înregistrat în luna martie a acestui an cel mai bun rezultat de vânzări din istoria mărcii în România, cu 282 de unităţi comercializate, de cinci ori mai mult decât în martie 2007.

Mazda - vânzări record în luna martie! Mazda - vânzări record în luna martie!
În doar trei luni, Mazda a vândut deja 626 de vehicule, o nouă performanţă pentru constructorul nipon şi o creştere de 545% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. În luna martie, modelul care a deţinut ponderea cea mai mare în vânzări a fost Mazda3 cu 136 unităţi, număr care reprezintă un alt record pentru companie. Alte modele care contribuie constant la creşterea volumului de vânzări sunt Mazda2 (cu 69 unităţi), CX-7 (cu 39 unităţi) şi noua Mazda6 (cu 28 unităţi).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.