McLaren are ca director de marketing pe Europa... o româncă!

Raluca Novak are doar 30 de ani, dar e de aproape un an Marketing Manager pentru Europa în cadrul McLaren Automotive, divizia de maşini de serie a constructorului britanic de maşini supersport.

McLaren are ca director de marketing pe Europa... o româncă! McLaren are ca director de marketing pe Europa... o româncă!

După ce a lucrat timp de şase ani pentru producătorul de cosmetice L'Oreal, Raluca Novak a părăsit compania francezilor pentru o companie britanică, având un cu totul alt domeniu de activitate: McLaren.

Rolul său actual presupune crearea şi dezvoltarea brandului în domeniul maşinilor de stradă de mare performanţă, unde McLaren a revenit de-abia de patru ani, marele public asociind acest nume îndeosebi cu îndelungata activitate din Formula 1 (sunt echipa cea mai titrată din competiţie).

Divizia Automotive se ocupă cu dezvoltarea de supermaşini în valoare de peste 200.000 de euro bucata, iar rolul Ralucăi este acela de a promova produsele acestei divizii şi de a impune brandul McLaren pe o piaţă extrem de pretenţioasă.

Practic, Raluca Novak este românul care ocupă cea mai înaltă poziţie din cadrul unui brand exclusivist, aşa încât povestea ei este impresionantă.

Povestea ei, pe larg, pe zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.