McLaren vizează Porsche 911, Ferrari California şi Audi R8 cu „entry-levelul” 570S

570S este supercarul „practic” de la McLaren, un model care se vrea un „daily driver” şi care se prezintă ca o alternativă pentru 911 sau California. Să vedem ce ascunde...

McLaren vizează Porsche 911, Ferrari California şi Audi R8 cu „entry-levelul” 570S McLaren vizează Porsche 911, Ferrari California şi Audi R8 cu „entry-levelul” 570S

În timp ce iubitorii de maşini aşteaptă încordaţi comunicatul de presă care descrie noua bijuterie produsă în Woking, Hannah Elliott de la Bloomberg ne povesteşte în acest clip cum a fost întâlnirea cu noul McLaren 570S. 

În primul rând, chestia cu „entry-levelul” nu a fost o exagerare - 570S a fost creat cu gândul de a rivaliza cu Porsche 911, cu Ferrari California şi cu Audi R8, McLaren privindu-l ca pe un bestseller care va tripla vânzările producătorului până în 2020. Un bestseller care costă circa 180.000 $ (166.000 €). 

Sub capota lui 570S stă un V8 de 3,8 litri, twin-turbo, capabil să dezvolte 570 de cai-putere şi să propulseze sportiva de nici 1,4 tone de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde. 

570S este unul dintre paşii strategici ai McLaren - care şi-a propus să lanseze câte un model nou în fiecare an. Din fericire, printre acele modele nu se numără şi un SUV. McLaren joacă, aşadar, un joc riscant, dar curat. Jos pălăria!

(cât aşteptăm cuminţi toate informaţiile oficiale, spune-ne cât de tentat ai fi să-ţi achiziţionezi un 570S în locul unui 911 / California / R8)

via Bloomberg

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.