Mercedes Albă-ca-Zăpada cu pitici în torpedou (GALERIE FOTO)

Mercedes GLE preparat de TopCar Design

Mercedes Albă-ca-Zăpada cu pitici în torpedou (GALERIE FOTO) Mercedes Albă-ca-Zăpada cu pitici în torpedou (GALERIE FOTO)

TopCar Design e un preparator care vede alb în faţa ochilor. Mai ales în acest caz. GLE-ul pe care îl vedeţi e blindat, pentru oameni cu probleme “speciale”. Dacă mergem mai departe cu gluma, ar trebui să fie probabil al unui dealer de lucruri. Materialele dinăuntru sunt lemn, piele de crocodil şi aur alb de 24 de karate. Geamurile şi uşile sunt blindate. Ne întrebăm dacă la intrare primeşti botoşei speciali ca la muzeu. Şi cam de cîte ori pe lună trebuie să o spele bietul şofer.

GALERIE FOTO MERCEDES ALBĂ-CA-ZĂPADA

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.