Mercedes-Benz, alături de Hakkinen, la 18 ani de la prima cursă împreună

Unul dintre cei mai apreciaţi piloţi ai sporturilor cu motor, dublu campion mondial de Formula 1, Mika Hakkinen a fost prezent pe 5 iunie în Bucureşti pentru promovarea consumului responsabil de alcool prin mesajul "Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului".

Mercedes-Benz, alături de Hakkinen, la 18 ani de la prima cursă împreună Mercedes-Benz, alături de Hakkinen, la 18 ani de la prima cursă împreună

Mercedes-Benz România a sprijinit evenimentul Join the Pact şi a pus la dispoziţia lui Mika Hakkinen un model Clasa E limuzină, expresia eleganţei sportive şi a designului puternic. Membrii echipei au beneficiat de un Mercedes-Benz Viano şi un Mercedes-Benz Vito, modele dotate cu un spaţiu interior generos şi flexibil, pentru parcurgerea traseelor în siguranţă şi confort maxim.

"Suntem extrem de încântaţi să îi fim partener de drum lui Mika Hakkinen şi echipei sale, în cadrul vizitei în Bucureşti, destinată campaniei pentru promovarea consumului responsabil de alcool, Join the Pact. Ne bucurăm să împărtăşim aceeaşi pasiune pentru perfecţiune, fascinaţie, dar şi responsabilitate, atunci când vine vorba de automobile", a declarat Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Mercedes-Benz Cars România.

În partea a doua a zilei, alături de invitaţii la eveniment, Mika a realizat o demonstraţie spectaculoasă, la bordul maşinii campaniei Join the Pact Caparo T1, parcurgând un circuit închis în parcarea Băneasa Shopping City, unde s-a bucurat de susţinerea entuziastă a bucureştenilor pasionaţi de sporturile cu motor, prezenţi la demonstraţie. Mai multe imagini cu demonstraţia lui Hakkinen regăsiţi în galeria foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.