Mercedes-Benz G-Class AMG vine şi în ediţie Color Crazy. Şi nu e ieftin

Pentru cei care vor să-şi exprime spiritul libertin prin intermediul culorii de pe G-ul său AMG, acum există Color Crazy Edition, începând de la 15.350 de euro.

Mercedes-Benz G-Class AMG vine şi în ediţie Color Crazy. Şi nu e ieftin Mercedes-Benz G-Class AMG vine şi în ediţie Color Crazy. Şi nu e ieftin

Începând cu luna martie a anului în curs, vei putea să vezi pe străzi exemplare G-Class în culori speciale. În cazul în care surprinzi unul din exemplarele de mai jos, e bine de ştiut unele chestii:

1. Cel roşu e Tomato Red. Cel verde este Alien Green. Cel grena se numeşte Galactic Beam. Cel galben, Solar Beam. Iar cel portocaliu poartă denumirea de Sunset Beam.

2. Maşinăriile care le poartă sunt AMG-uri (fie G63 AMG, fie G65 AMG). Adică fie V8 de 544 de cai-putere, la 146.000 €, fie V12 cu 612 CP, la 280.000 €.

3. Cea mai accesibilă culoare dintre acestea este galbenul (Solar Beam), la 15.389 €. Cel grena (Galactic Beam) ajunge la 18.913 €, fiind totodată şi cel mai scump. 

4. G-Class este şi va rămâne şi un renumit indicator de status, iar acesta este unul dintre argumente. Haters gonna hate, probabil, în continuare. Tu în ce culoare ţi-ai comanda G-ul?

via MercedesBlog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.