Mercedes-Benz „Mighty” 190D, limuzina care merge cu ulei de gătit

Ştii mitul ăla cum că modelele Mercedes mai vechi merg cu mai orice le bagi în rezervor, inclusiv ulei de gătit? Iată un exemplar viu. Şi o piesă nemaipomenită, dedicată lui.

Mercedes-Benz „Mighty” 190D, limuzina care merge cu ulei de gătit Mercedes-Benz „Mighty” 190D, limuzina care merge cu ulei de gătit

Tipii care au realizat acest clip susţin că povestea videoclipului este reală - chiar se folosesc de ulei în care s-au prăjit cartofii pentru a alimenta maşina lor. Nici nu ştim ce ne place mai mult - ideea de maşină diesel care merge cu combustibil eco sau imaginile şi versurile acestui omagiu video. (apar şi gagici în imaginile următoare, deci s-ar putea ca şefului tău să nu-i placă la ce te uiţi, în cazul în care vrei să urmăreşti clipul la locul de muncă. Noi doar te-am atenţionat.)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.