Mercedes-Benz readuce la viaţă un 540 K unicat: Streamliner [VIDEO]

Nici nu ştim ce este mai impresionant la această poveste: faptul că Mercedes-Benz a recondiţionat o maşină de 70 de ani pornind de la un cadru ruginit, sau faptul că această maşină valorează de câteva ori mai mult decât suma modelelor gamei actuale. Probabil că ambele...

Mercedes-Benz readuce la viaţă un 540 K unicat: Streamliner [VIDEO] Mercedes-Benz readuce la viaţă un 540 K unicat: Streamliner [VIDEO]

N-o să-ţi împuiem capul acum cu detalii, pentru că mai jos te aşteaptă un mini-documentar numai bun de urmărit în pauza de masă. Însă merită menţionat că, indiferent dacă eşti fan Mercedes-Benz or ba, proiectul acesta este demn de toată consideraţia - lucru de care te vei convinge imediat ce vei intra în lumea halatelor albe M-B. Nu ştim la cât anume este estimat acest prototip singular 540K Streamliner, însă bănuim că este mai valoros decât modelul la baza căruia stă, 540K. 

În topul celor mai scumpe clasice Mercedes vândute la licitaţii, 540K Special Roadster ocupă poziţiile II şi III, cu 11.770.000 $, respectiv 9.680.000 $. Iar numărul exemplarelor 540K Special Roadster este de trei ori mai mare decât numărul exemplarelor 540K Streamliner. Cu toate că este un exerciţiu simpatic să licităm, pentru acest unicat, bani pe care nu-i avem, cred că se impune aici condiţia maşinii cu valoare neestimată. Gata, că începe filmul! Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.