Mercedes-Benz SLK a primit tratamentul Project Kahn

Tunerul britanic a considerat că Mercedes-Benz SLK 200 are nevoie de ceva îmbunătăţri. 56 CP în plus şi un kit estetic de senzaţie schimbă total atmosfera.

Mercedes-Benz SLK a primit tratamentul Project Kahn Mercedes-Benz SLK a primit tratamentul Project Kahn

Chiar dacă stă la baza gamei cabrio a producătorului german, Mercedes-Benz SLK 200 reprezintă un punct de atracţie pentru mulţi tuneri. Unul dintre exemple este compania britanică Project Kahn, ce nu s-a lăsat convinsă nici măcar de kitul estetic AMG pe care roadsterul german preparat îl avea in standard.

Astfel, cu ajutorul designerului Afzal Kahn, SLK-ul 200 a primit un calandru de culoare neagră, cu accente de carbon, venit la pachet cu prizele de aer laterale, finisate în acelaşi ton negativist. Splitterul din carbon vine să întregească atmosfera, iar jantele Kahn RS600, cu dimensiunea de 20 de inchi, fac o echipă pe cinste cu etrierele roşii.

Nici suspensia nu mai este cea prezentă pe orice Mercedes-Benz SLK de serie, iar asta, datorită faptului că Project Kahn a dotat decapotabila cu un kit nou de suspensie, care scade considerabil garda la sol. Sub capotă, revoluţia este la fel de temperată. De altfel, cei doar 56 CP adăugaţi motorului de patru cilindri duc cu gândul mai mult la o revoluţie.

Astfel, Mercedesul celor de la Project Kahn oferă acum o putere de 139 CP, dar britanicii sunt discreţi cu restul cifrelor. Nu avem nicio referinţă despre acceleraţie sau viteză maximă. Totuşi, o informaţie despre această maşină merită toată atenţia. Tuningul motorului a fost realizat de Brabus, ceea ce ar trebui să fie destul de concludent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.