Mercedes GLK - Succes de la start

La doar o lună după ce au început să fie date comenzi pentru noul GLK, 10.000 de maşini au fost deja rezervate doar în Europa de Vest.

Mercedes GLK - Succes de la start Mercedes GLK - Succes de la start

Se pare că noul Mercedes Benz GLK a atins reţeta succesului: SUV-ul de mici dimensiuni. Şi dacă mai are şi sigla Mercedes cu atât mai bine. Din cele 10.000 de modele comandate, 1000 sunt GLK Edition 1, o variantă disponibilă exclusiv cu ocazia lansării, cu un design exterior special, un interior diferit şi un volan din piele multifuncţional AMG.

Primele livrări vor începe în octombrie, pentru ca în SUA comercializarea să pornească la începutul lui 2009.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.