Mercedes lansează noua colecţie SLK 2008

Pentru a promova imaginea noului model SLK, Mercedes-Benz lansează o serie întreagă de accesorii cum ar fi ceasuri, ochelari, haine sau brelocuri care subliniază caracterul sportiv al roadsterului.

Mercedes lansează noua colecţie SLK 2008 Mercedes lansează noua colecţie SLK 2008
Pe lângă maşinile sportive şi luxoase, Mercedes oferă clienţilor săi şi o gamă largă de accesorii începând de la brelocuri până la cămăşi şi cravate.

Pentru persoanele sportive sau pentru fanii maşinilor cabrio, şepcile din bumbac disponibile pe diferite culori sunt o alegere foarte bună pentru cei ce ţin cont de imagine. Emblema Mercedes creează acesteia un look aparte.

Printre accesoriile casual şi elegante se numără ceasul unisex, ochelarii cu lentile Zeiss pentru o protecţie perfectă indiferent de vremea de afară, şi brelocul de chei personalizat Mercedes. Toate aceste accesorii ar putea fi nelipsite din colecţia unui şofer care deţine un model SLK.

Unul dintre cele mai practice produse din colecţia SLK este geamantanul Mercedes-Benz care oferă un spaţiu destul de mare pentru cosmetice şi alte lucruri personale.    
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.