Mercedes SLR McLaren pe şoselele din Piteşti

Poliţiştii au fost nevoiţi să facă un baraj, ca să-l oprească pe Penescu, patronul de la F.C. Argeş, după ce a fost surprins de radar circulând cu 125 km/h pe şoselele din Piteşti.

După ce a fost prins în timp ce îşi conducea maşina cu 125 km/h, Penescu le-a spus nonşalant agenţilor că, din punctul lui de vedere, autoturismul pe care il conduce merită un Cod rutier numai al lui, doar are peste 600 de cai putere.

Cornel Penescu se ştie bine cu agenţii de la Rutieră. Anul trecut, la Constanţa, a trecut pe lângă radar cu 130 de kilometri la oră. Trei echipaje au pornit atunci pe urmele lui.

mai multe pe www.protv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.