Mercedes va lansa un sistem de livrare cu drone - FOTO

Dronele vor fi încărcate de către comerciant şi apoi vor zbura...

Mercedes va lansa un sistem de livrare cu drone - FOTO Mercedes va lansa un sistem de livrare cu drone - FOTO

Mercedes-Benz Vans a anunţat că va lansa un sistem de livrare cu drone pentru transportul de mărfuri în Zurich, folosind un sisteme de drone american pentru magazinul online elveţian numit Siroop.

Programul, aflat în stadiul pilot, a început pe 25 septembrie şi este primul de acest gen dezvoltat într-o zonă urbană.

În timpul programului de trei săptămâni, clienţii vor putea achiziţiona produse de pe site-ul Siroop cu o greutate de până la 2 kilograme.

Dronele vor fi încărcate de către comerciant şi apoi vor zbura către unul dintre cele două autovehicule Mercedes-Benz Vito dotate cu tehnologie care le vor permite dronelor aterizarea cu precizie. Conducătorul auto va prelua comanda de la dronă şi o va livra apoi clientului. Drona se va întoarce apoi la depozit. Livrările vor fi făcute în aceeaşi zi în care comanda a fost plasată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.