Merci, Audi: BMW iDrive Touch, noua facilitate pentru butonul iDrive

Din 2013, producătorul bavarez va propune un sistem upgradat iDrive Touch, principala modificare fiind butonul central de control, care acum integrează şi o funcţie de touchpad. Am mai văzut pe la alţii aşa ceva?...

Dacă pentru fanii sportivităţii cei de la BMW au născocit un gadget demn de jocurile pe calculator, volanul BMW M Performance, iată că pentru fanii butoanelor şi displayurilor inginerii bavarezi au pregătit un altfel de gadget pentru 2013: BMW iDrive Touch.

BMW iDrive Touch, un nou feature pentru BMW iDrive de pe tare.ro

Este vorba despre adaptarea unei funcţii touchpad controllerului sistemului iDrive, ceea ce diversifică modul de utilizare al sistemului multimedia BMW. iDrive Touch poate recunoaşte literele creionate cu degetul pe suprafaţa butonului central - vorbim de o aplicaţie de tipul ”handwriting recognition” (recunoaşterea scrisului de mână).

Nu doar atât: BMW iDrive Touch are şi rolul de a uşura utilizarea hărţii sistemului de navigaţie, comportându-se ca un touchpad de laptop, iar mărirea sau micşorarea unei zone se poate face ca pe un ecran tacil de smartphone, folosind două degete.

În plus, noul iDrive Touch permite o navigare mult mai facilă pe paginile de internet, funcţia de selectare a unei comenzi fiind realizată prin apăsarea controllerului. Cei interesaţi vor putea avea parte de noul BMW iDrive Touch din luna iulie a anului 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.