Merită să-i pupi jantele şi nu alta. Maşina zilei e un BMW din Bucureşti - FOTO

Despre următorul model putem spune că poate fi încadrat ...

Merită să-i pupi jantele şi nu alta. Maşina zilei e un BMW din Bucureşti - FOTO Merită să-i pupi jantele şi nu alta. Maşina zilei e un BMW din Bucureşti - FOTO

Despre următorul model putem spune că poate fi încadrat în categoria „Bijuterii pe patru roţi” nu doar prin moştenirea primită de la BMW ci şi prin felul în care a fost întreţinut.

Este vorba despre BMW E9, cunoscut publicului ca BMW New Six CS. Construit special de Karmann pentru BMW între anii 1968-1975, coupe-ul în două uşi are implantate în ADN legături puternice cu lumea raliurilor.

Propulsat de un motor cu şase cilindri în linie, cuplat fie la o transmisie manuală în patru trepte sau la una automată în trei trepte, modelul a ajutat constructorul bavarez să se afirme ca producător de modele sportive. Mai mult, urmaşul lui E9 avea să fie BMW E24, supranumit de mulţi "Rechinul".

Fără a mai avea nevoie de niciun alt comentariu, vă prezentăm respectabilul BMW E9 în GALERIA FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.