MG TF va avea un urmaş din 2010

După ce marca britanică a fost preluată de chinezi, mulţi se aşteptau la ce e mai rău. Din fericire, planurile sunt îmbucurătoare: roadsterul MG TF va avea un urmaş serios în 2010.

MG TF va avea un urmaş din 2010 MG TF va avea un urmaş din 2010
Noul model va fi derivat în două versiuni, roadster şi coupe, urmând a fi bazat tehnic pe berlina Roewe 550, recent prezentată la Salonul Auto Beijing 2008. Maşina urmează să aibă tracţiune spate, încadrându-se dimensional între Mazda MX-5 şi Alfa Romeo Spider. Suspensia şi trenul de rulare sunt concepute în parteneriat cu specialistul britanic Ricardo, iar motorizările vor fi pe benzină: un patru cilindri de 1,8 litri turbo şi un V6 de 2,5 litri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.