Michael Schumacher a fost externat din spital

Multiplul campion de Formula 1 a fost externat din spitalul elveţian la care a fost transferat în urmă cu câteva luni. Procesul de recuperare va continua departe de ochii publicului, acasă.

Michael Schumacher a fost externat din spital Michael Schumacher a fost externat din spital

Michael Schumacher a fost externat din spitalul din Lausanne, Elveţia, la care a fost transferat în luna iunie şi îşi va continua recuperarea acasă, departe de ochii publicului, scrie BBC News.

Britanicii o citează pe Sabine Kehm, managerul multiplului campion mondial de Formula. „De acum înainte, reabilitarea lui Michael se va face acasă. Având în vedere rănile severe pe care le-a suferit, au fost făcute progrese în ultimele săptămâni şi luni”, a spus Kehm.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în timp ce schia pe o pârtie din Franţa la sfârşitul anului 2013. Germanul a fost internat atunci într-un spital din Grenoble, Franţa, unde a fost operat de două ori pentru a i se scoate cheagurile de sânge din creier înainte de a-i fi indusă o stare de comă artificială.

Apoi, în luna iunie, după jumătate de an petrecut în spitalul francez, Schumacher a fost transferat la un spital din Lausanne, Elveţia. Acum, germanul a fost externat, iar tratamentul va continua acasă.

Michael Schumacher s-a născut în 1969 şi este unul dintre cei mai importanţi piloţi de Formula 1 din istorie. De-a lungul carierei sale, el a câştigat 91 de curse, a terminat de 155 de ori pe podium şi a adunat nu mai puţin de şapte titluri de campion mondial în Formula 1.

CITEŞTE ŞI: Portretul lui Michael Schumacher

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.