Michelin a lansat noua gamă Pilot Sport 4 pentru SUV-uri

Anvelopa Pilot Sport 4 SUV a fost concepută pentru a oferi plăcerea maximă de a conduce în condiţii de siguranţă, acesta fiind proiectată pentru a îmbunătăţi confortul în timpul condusului şi pentru a elimina zgomotul.

Michelin a lansat noua gamă Pilot Sport 4 pentru SUV-uri Michelin a lansat noua gamă Pilot Sport 4 pentru SUV-uri

Sectorul SUV a avut parte de o creştere foarte mare în ultimii ani. Acestea prezintă o nouă provocare pentru producătorii de anvelope - un centru de gravitate mult mai mare decât în cazul maşinilor sport obişnuite, precum şi greutăţi mai mari care necesită o anvelopă cu forţe centrifuge/laterale mult mai performante. 

Acesta este motivul pentru care Michelin a elaborat noua gamă Pilot Sport 4 SUV. Noua anvelopă Michelin Pilot Sport 4 SUV înlocuieşte Michelin Latitude Sport 3 şi poate fi utilizată pentru toată gama de SUV-uri – 4X4, compact, mediu, premium şi sportiv. Anvelopa oferă un condus în condiţii de siguranţă pe drumuri uscate sau umede, având, în acelaşi timp, o durată mai lungă de viaţă. 

Pilot Sport 4 SUV dispune de pereţi laterali care utilizează tehnologia „Michelin Premium Touch” sau, în alte cuvinte, laterale cu contrast ridicat cu o atingere de catifea. Majoritatea SUV-urilor sportive şi premium sunt echipate cu jante din aliaj de diametre mari, iar noul model Michelin dispune de un protector de jante care apără roţile din aliaj de borduri şi trotuare în timpul condusului prin oraş. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.