MINI bate Recordul Mondial, reuşind cea mai strâmtă parcare laterală!

Recordul Mondial pentru cea mai îngustă parcare laterală a fost doborât de un chinez, care a reuşit să “strecoare” un MINI într-un spaţiu cu numai 15 cm mai mare decât maşina.

Cu ocazia unui eveniment MINI din China, unde a avut loc lansarea versiunii speciale "The Chinese Job", a fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai strâmtă parcare laterală. Doi şoferi cascadori au reuşit performanţa de a parca noul model într-un spaţiu amenajat între două Clubman-uri, cu doar 20 cm şi respectiv 15 cm mai mare decât maşina.

Han Yue, pilotul câştigător a reuşit să-l "bată" pe Patrick Folco din Italia care, acum o săptămână, stabilise un nou record, efectuând o parcare într-un spaţiu cu 21 cm peste lungimea maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.