MINI Countryman – preţuri în România

BMW România a anunţat lansarea noului MINI Countryman în România, primul MINI cu cu 5 uşi şi tracţiune integrală, dar şi cu un preţ nu foarte mic.

MINI Countryman – preţuri în România MINI Countryman – preţuri în România

MINI Countryman, modelul premierelor pentru marca britanică , este acum disponibil şi în ţara noastră. Va fi însă un model care va conferi o oarece exclusivitate posesorilor pentru că nu are un preţ de bază tocmai mic, urmând să coste de la 21.412 euro, un preţ cu TVA, conform MEDIAFAX.

În versiunea de bază One, Countryman vine cu un motor 1.6 pe benzină care oferă 98 CP şi doar cu tracţiune faţă. Versiunea de serie vine însă destul de bine echipată cu airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, ABS+EBD, controlul stabilităţii DSC, controlul dinamic al tracţiunii DTC, aer condiţionat, sistem Start-Stop, sistem "Follow me home", radio CD cu MP3 şi 6 boxe. În schimb pentru jantele de aliaj mai trebuie plătiţi minim 500 euro.

Doar cele mai puternice propulsoare (Cooper D, de 112 CP, putere şi Cooper S 184 cai putere) pot fi echipate şi cu sistem de tracţiune integrală. Preţul acestora nu a fost însă comunicat deocamdată de reprezentanţii MINI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.