MINI E - cerere mare în New York

Lista aplicanţilor pentru cei care vor să conducă un model MINI E este tot mai mare, numărul celor interesaţi de acest model fiind de patru ori mai mare decît numărul maşinilor.

MINI E - cerere mare în New York MINI E - cerere mare în New York

 În momentul prezentării modelului MINI E,  versiunea electrică după cum o sugerează şi litera ataşată, BMW a anunţat că doar 450 de astfel de unităţi vor rula pe străzile din New York . Interesul publicului este însă foarte mare pentru acest model, 1.800 de americani arătându-se interesaţi de acest prototip

Nu vă gândiţi că BMW le pune la dispoziţie gratuit, fiecare viitor şofer de MNI E va plăti 850 de dolari pe lună, timp de un an, deci în total 10.000 de dolari pentru a îl conduce, după care maşina se întoarce în laboratoarele nemţilor.

Cu toate astea, interesul pentru vehiculul complet electric, care poate parcurge 150 km, cu o singură încărcare, este foarte mare. MINI E este foarte adaptat la condiţiile urbane,  având doar două locuri şi accelerând până la 100 km/h în 8,5 secunde, îndeajuns pentru a fi sprinten în oraş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.