Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la spital după a a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la spital după a a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat în această dimineaţă într-un accident rutier în Bucureşti, informează Mediafax.

Demnitarul a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, însă starea sa nu este gravă.

Maşina în care se afla Cuc a fost acroşată de alt autovehicul.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că, în jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate, informează Mediafax.

În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.